Ντεμακιγίαζ Ματίων

Ντεμακιγίαζ Ματίων

Clinique Naturally Gentle Eye Makeup Remover 75ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Το πιο απαλό προϊον αφαίρεσης μακιγιάζ για τα μάτια. Πλούσια κρεμώδη λοσίον που απλώνεται γρήγορα και ομοιόμορφα. Απομακρύνει αποτελεσματικά όλα τα σημάδια του μακιγιάζ χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας. Τόσο απαλό για τα μάτια όσο τα δάκρυα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

€21.88

 
Ποσότητα
Clinique Rinse-Off Eye Makeup Solvnet 125ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα απομακρύνει γρήγορα το μακιγιάζ από την ευρύτερη περιοχή των ματιών, από τις βλεφαρίδες μέχρι τα φρύδια. Ιδανικό για γρήγορες αλλαγές μακιγιάζ και ανανεώσεις. Καθαρίζει εύκολα τη περιοχή των ματιών χωρίς να «χαλάει» το υπόλοιπο μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται τρίψιμο. Απαλή σύνθεση .Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

€21.13

 
Ποσότητα
Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips 125ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Απομακρύνει αποτελεσματικά το πιο σταθερό μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν ερεθίζει και δεν προκαλεί τσούξιμο. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

€21.13

 
Ποσότητα
Lancôme Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser 125ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Αυτό το προϊόν ντεμακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια αφαιρεί το μακιγιάζ από τα μάτια σας γρήγορα και απαλά, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Συνδυάζοντας τη δράση της ελαιώδους και της υδάτινης φάσης του, απομακρύνει τέλεια και πολύ απαλά κάθε μακιγιάζ, ακόμη και το αδιάβροχο. Κατάλληλο ακόμη και για ευαίσθητα μάτια και για όσες φορούν φακούς επαφής. Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

€27.38

 
Ποσότητα
Radiant Eye & Lip Makeup Remover 100ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Ιδανική για την αφαίρεση αδιάβροχου ή μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Εμπλουτισμένη με Panthenol & Μαλαχίτη που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από την ατμοσφαιρική μόλυνση. Δεν αφυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών. Χωρίς Parabens. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο. Ιδανικό και για όσες φορούν φακούς επαφής.

€9.30

 
Ποσότητα
Radiant Eye & Lip Makeup Remover 200ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Ανακινείστε μέχρι να ενοποιηθεί το προϊόν. Τοποθετήστε σε λίγο βαμβάκι, ακουμπήστε το στα βλέφαρα και στις βλεφαρίδες και αφήστε το για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών με απαλές κινήσεις.

€13.45

 
Ποσότητα
Yellow Rose Eye Makeup Remover 200ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών κατάλληλο για αδιάβροχο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ κάθε είδους και περιποιείται τις βλεφαρίδες, χωρίς να ερεθίζει και να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Κατάλληλο και για τον καθαρισμό των χειλιών. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

€17.80

 
Ποσότητα
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες