Ντεμακιγίαζ Ματίων

Ντεμακιγίαζ Ματίων

Clinique Naturally Gentle Eye Makeup Remover 75ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Το πιο απαλό προϊον αφαίρεσης μακιγιάζ για τα μάτια. Πλούσια κρεμώδη λοσίον που απλώνεται γρήγορα και ομοιόμορφα. Απομακρύνει αποτελεσματικά όλα τα σημάδια του μακιγιάζ χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας. Τόσο απαλό για τα μάτια όσο τα δάκρυα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

Τιμή eshop
€22.44
 
Ποσότητα
Clinique Rinse-Off Eye Makeup Solvnet 125ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα απομακρύνει γρήγορα το μακιγιάζ από την ευρύτερη περιοχή των ματιών, από τις βλεφαρίδες μέχρι τα φρύδια. Ιδανικό για γρήγορες αλλαγές μακιγιάζ και ανανεώσεις. Καθαρίζει εύκολα τη περιοχή των ματιών χωρίς να «χαλάει» το υπόλοιπο μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται τρίψιμο. Απαλή σύνθεση .Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή eshop
€22.44
 
Ποσότητα
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm 125ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Ελαφριάς σύνθεσης καθαριστικό απομακρύνει γρήγορα ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ από τα μάτια και το πρόσωπο. Μεταμορφώνεται από ένα στέρεο balm σε ένα απαλό έλαιο κατά την εφαρμογή. Καθαρίζει σε βάθος και ξεβγάζεται εύκολα. Απομακρύνει ρύπους και κατάλοιπα κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό και ελαστικό. Δεν προκαλεί λιπαρότητα και ξηρότητα στην επιδερμίδα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τιμή eshop
€32.77
 
Ποσότητα
Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips 125ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Απομακρύνει αποτελεσματικά το πιο σταθερό μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν ερεθίζει και δεν προκαλεί τσούξιμο. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

Τιμή eshop
€22.44
 
Ποσότητα
Radiant Eye & Lip Makeup Remover 100ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Ιδανική για την αφαίρεση αδιάβροχου ή μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Εμπλουτισμένη με Panthenol & Μαλαχίτη που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από την ατμοσφαιρική μόλυνση. Δεν αφυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών. Χωρίς Parabens. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο. Ιδανικό και για όσες φορούν φακούς επαφής.

Τιμή eshop
€10.50
 
Ποσότητα
Radiant Eye & Lip Makeup Remover 200ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Ανακινείστε μέχρι να ενοποιηθεί το προϊόν. Τοποθετήστε σε λίγο βαμβάκι, ακουμπήστε το στα βλέφαρα και στις βλεφαρίδες και αφήστε το για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών με απαλές κινήσεις.

Τιμή eshop
€15.40
 
Ποσότητα
Yellow Rose Eye Makeup Remover 200ml Τύπος Δέρματος : Όλοι οι τύποι
Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών κατάλληλο για αδιάβροχο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ κάθε είδους και περιποιείται τις βλεφαρίδες, χωρίς να ερεθίζει και να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Κατάλληλο και για τον καθαρισμό των χειλιών. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή eshop
€17.80
 
Ποσότητα
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες