Μάσκαρα

GUERLAIN Maxi Lash Waterproof Volume & Curl 01 Black - 8.5ml
Μια αδιάβροχη μάσκαρα που προσφέρει δραματικό όγκο και γύρισμα κατά μήκος όλων των βλεφαρίδων από το
πρώτο πέρασμα.Η μαύρη χρωστική προσδίδει μυστηριώδες βάθος και διατηρεί το αποτέλεσμα ολόκληρη την ημέρα.
€39.90

€27.00


έκπτωση 32%  
Ποσότητα
Lancôme Hypnôse Volume-à-porter 01 Noir Intense Mascara 6.5ml
Με μια μόνο απλή εφαρμογή, οι βλεφαρίδες αποκτούν όγκο και έντονο μαύρο χρώμα. Το απλικατέρ υψηλής ακρίβειας από ελαστομερές γλιστράει απαλά πάνω στις βλεφαρίδες με ακριβώς τη σωστή ποσότητα που απαιτείται και απαλά τις μακραίνει. Οι πιο κοντές τρίχες φτάνουν στη ρίζα των πιο κοντών βλεφαρίδων, ενώ οι πιο μακριές τρίχες απλώνουν τη σύνθεση στις άκρες των βλεφαρίδων. Η μεγάλης διάρκειας ρευστή υφή λειτουργεί σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε χωρίς κόμπους.

€25.72

 
Ποσότητα
Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler Black Rebellious Black 1
Διαθέτει πλούσια σύνθεση που βασίζεται σε 3 έλαια,όπως έλαιο καρύδας, φύλλα καρυδιάς και έλαιο jojoba!Φροντίζει απαλά τις βλεφαρίδες σας ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει εκπλητικό όγκο και μοναδικό χρώμα!Αποκτήστε υπέροχες βλεφαρίδες,που θα “ανοίξουν” το βλέμμα σας χωρίς κόμπους με τη μάσκαρα The Curler!

€26.85

 
Ποσότητα
Yves Saint Laurent The Shock Volumizing Mascara 8.2ml 1 Asphalt Black 1 Asphalt Black
Πλούσιες βλεφαρίδες που αποπνέουν σκοτεινή ένταση, παράτολμος όγκος και βλέμμα που προκαλεί!Η νέα μάσκαρα The shock θα σας εκπλήξει με τον ακραίο όγκο που προσφέρει σε δύο εκπληκτικές rock αποχρώσεις, μαύρo και μπλέ!

€26.45

 
Ποσότητα
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες