Κρέμες Νυχιών

Κρέμες Νυχιών

Mavala Mava+ Extreme Care For Hands 50ml
Η Κρέμα Mava+ Extreme Care For Hands ξεκουράζει, μαλακώνει και ανακουφίζει. Η συνθεσή της δημιουργεί ενα προστατευτικό φίλμ που εξασφαλίζει συνεχή ενυδάτωση και προστασία ακόμα και σε ακρές καιρικές συνθήκες. Περιέχει συνδυασμό βοτάνων με βαση έλαια ηλιοτροπίων ιδανικών για την θωράκιση του δέρματος και προστασία απο ερεθισμούς, κοκκίνισμα και σκασίματα. Όπως και shea butter που μαλακώνει και τρέφει το δέρμα.Επίσης, δεν περιέχει αρωματίκες ουσίες.

Τιμή eshop
€16.15
 
Ποσότητα
Mavala Mava-Flex Serum For Nails 10ml
Το Mava-Flex Serum For Nails είναι ενα ιδανικά εξισορροπημένο διάλυμα για την αποκατάσταση και διατήρηση της ελαστικότητας των πολυ ξηρών και σκληρών νυχιών. Ενισχύει επίσης τη δομή των νυχιών που σπάνε ή αλλοιώνονται απο εξωτερικούς παράγοντες που τα αφυδατώνουν.

Τιμή eshop
€22.80
 
Ποσότητα

Mavala Mavaderma 10ml

Κωδικός: gl.6218
Mavala Mavaderma 10ml
Το αίμα είναι κυρίως αυτό που θρέφει τη ρίζα του νυχιού συντελώντας στην ανάπτυξη του. Η κακή κυκλοφορία ή τα στενά δαχτυλίδια δυσκολεύουν την κυκλοφορία του αίματος και περιορίζουν την ανάπτυξη του νυχιού. Το Καθημερινό μασαζ με Mavaderma στη ρίζα του νυχιού θα τονώσει τη ροή του αίματος και θα επιταχύνει την ανάπτυξη του.

Τιμή eshop
€27.36
 
Ποσότητα

Mavala Mavala Crėme-Mains 50ml

Κωδικός: gl.10155
Mavala Mavala Crėme-Mains 50ml
Πολύ συχνά το δέρμα των χεριών μας είναι ευαίσθητο και επιβαρύνεται από πολλούς παράγοντες όπως η επαφή του με καθαριστικά προϊόντα, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς να λαμβάνει ταυτόχρονα τη κατάλληλη προστασία. Με αυτό τον τρόπο αφυδατώνεται και εμφανίζονται και τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η Κρέμα Χεριών της Mavala είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένη για τα ξηρά, αφυδατωμένα και ευαίσθητα χέρια. Η ειδική της σύνθεση μαλακώνει, ανακουφίζει και ενυδατώνει το ξηρό δέρμα ενώ το προστατεύει και από την ερυθρότητα και την τραχύτητα. Προστατέψτε τα χέρια σας αποτελεσματικά!

Τιμή eshop
€14.25
 
Ποσότητα
Mavala Nailactan Nutritive Nail Cream 15ml
Η σύνθεση της βασίζεται σε στοιχειώδη αμινοξέα, λιπίδια και βιταμίνες εξισορροπημένης κερατίνης. Η θρεπτική ενυδατική της δράση αποκαθιστά την ελαστικότητα της πλάκας του νυχιού και κατά συνέπεια τα νύχια γίνονται ανθεκτικά.

Τιμή eshop
€27.55
 
Ποσότητα
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική.
Περισσότερες πληροφορίες